Üdvözöljük a Ménfőcsanaki Óvoda Honlapján

„Csak a sokat és jól játszó kisgyerek tud majd jól és elmélyülten gondolkozni.” - Vekerdy Tamás

menfocsanakiovi@gmkgyor.hu - 06-96/449-297

Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány - Duna Takarék: 58600300-11227364

 

EATREND

Dieta Diamondów - zasady, efekty, jadłospis - PoTreningu.pl

 

EATREND  BEMUTATÁSA

  „ételünk az életünk”

Kik vagyunk?

Az Eatrend márka 2020-ban jött létre négy gyermekétkeztető cég integrációjával – cégcsoportunk tagjainak korábbi tevékenysége révén azonban egészen 2009-ig visszanyúló szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Büszkék vagyunk rá, hogy a kezdetek óta eredményes szereplőként vagyunk jelen a hazai bölcsődei, óvodai, iskolai, valamint a szociális étkeztetés piacán.

Víziónk

„Ételünk az életünk” jelmondatunk az egész tevékenyégünket végigkíséri, mert hiszünk benne, hogy a minőségi étkezéssel lehetőségünk van aktívan hozzájárulni a felnövekvő generációk egészséges fejlődéséhez. Az igazi sikerélmény számunkra az jelenti, ha az ebédlőből a kicsik és a nagyok egyaránt elégedetten távoznak, hiszen egy finom étkezés megalapozza az egész nap sikerét. Ennek érdekében figyelünk a visszajelzésekre és folyamatosan fejleszthetjük kínálatunkat.

Szolgáltatásaink

A tápláló ételek biztosítása mellett törekszünk arra is, hogy modernebbé és komfortosabbá tegyük az étkezés körülményeit, így igény esetén konyha- és ebédlőfelújítást is kivitelezünk.

Szívesen veszünk részt a közösség életében az ebédlő falain kívül is.
Intézményi, városi eseményeken szerveztünk már limonádéosztást, fánkdíszítő workshopot, gyereknapi és reformétel-kóstolót, de biztosítottuk már a finom falatokat egy izgalmas palacsintakígyó-rekordkísérlethez is.

Ételeink

Étlapunk összeállításakor dietetikusaink a törvényi előírások mellett számos egyéb kritériumot is szem előtt tartanak – ettől lesz az Eatrend-menü igazán ennivaló. Ételeink az adott korosztály igényeihez igazodnak, hogy biztosítsák a kiegyensúlyozott tápanyag- és energiabevitelt, emellett optimális mennyiségben tartalmazzák a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Konyháinkon amikor csak lehet, hazai alapanyagokat használunk fel, ehhez a hozzávalókat helyi vagy környékbeli termelőktől szerezzük be. A minőség mellett a változatosságra is nagy hangsúlyt fektetünk és kerüljük az ételféleségek hónapon belüli ismétlődését. Szívesen inspirálódunk más nemzetek konyháiból is, hogy fogyasztóink széleskörű gasztrokulturális élményekkel gazdagodhassanak.

 

gyermekélelmeztetésKapcsolatfelvétel: ugyfelkapcsolat@eatrend.hu